Prima weekend om te rijden..

Afgelopen weekend was het echt lekker weer om de motor van stal te halen. Zaterdag was het nog best wel fris, maar zondag was echt heerlijk lenteweer – getuige de hoeveelheid wandelaars en fietsers waarmee ik de dijk mee moest delen.

De rit van zaterdag was ongeveer 175km lang, maar ik vond het weer niet mooi genoeg om af te stappen en foto’s te maken van de omgeving, hoewel de omgeving zich daar wel voor leende. Enige minpuntje van de hele route was dat het rondom Hilversum behoorlijk druk was. Komende vanaf de N201 neem ik meestal de Diepeldaalselaan om naar de N417 (die parallel loopt aan de A27) te gaan, of naar de Loosdrechteseweg richting de Hilversumse Vliegschool. Tot mijn schrik waren er op tal van plaatsen werkzaamheden (al dan niet aan de weg), wat voor een behoorlijke infarct zorgde. Ik ben direct via de Diepeldaalselaan de chaos ontvlucht.

Op zondag op bezoek bij vrienden via de dijk langs de Hollandse IJssel is het altijd lekker rijden en even gestopt voor een fotootje.

Brug over de Enkele Wiericke bij Hogeburg
Kerk bij Moordrecht

Track van zaterdag

Track van zondag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.