Project: gietwielen

Al sinds het begin heb ik de spaakvelgen nooit echt mooi gevonden. Ze passen wel bij een GSA en sprak me destijds wel aan maar achteraf vind ik het toch niet zo mooi. Vraag me niet waarom.Ik weet wel dat een echte all-road niet zonder kan. Het is gewoon veel sterker en de schokken van de ondergrond worden veel beter opgevangen. Aangezien ik niet zo heel veel met opzet van de weg af ga heb die spaakvelgen vanuit pratisch oogpunt ook niet nodig. Als ik dan wel van de weg af ga zijn dat eenvoudige gravelpaden.

Dus gietwielen gekocht

BMW R1200GS '08 K25 gietwielen
BMW R1200GS ’08 K25 gietwielen

Deze zal ik over enige tijd onder de fiets zetten maar om even voor te genieten heb ik ze tegen de gsa aan gezet. Omdat ik niet over 2 setje volledige velgen kan beschikken (kosten) ga ik de ABS-ring, de schrijven en de ventielen met druksensor overzetten.

Om alvast een indruk te krijgen hoe het er uit gaat zien heb ik de fiets naar buiten gereden en velgen voor de GSA gezet.

Spaakvelgen

Gietvelgen

Wel bling bling maar zal wel door de lichtinval komen ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.