Gastehaus Hoxel – Hunsrück

2 dagen rijden in de regio Hunsrück. Heerlijk. Dat ligt ten zuiden van de Moezel. Goede verhalen over hotel GuS gehoord maar goede verhalen hebben altijd een nadeel: altijd vol. Twee straten verder is echter het pensionnetje “Gastehaus Hoxel” gevestigd en dat is een pensionnetje om te onthouden.

De kamers zijn zo ingericht dat je zelf je avondeten kan maken. Er is dus ook geen avondeten. Niet echt handig maar wordt gecompenseerd door het restaurant op de nabij gelegen camping. Voor ontbijt wordt wel gezorgd. Drinken kan je zelf uit de koelkast pakken – er ligt een briefje bij waarop je moet aanstrepen wat je hebt gepakt. Lekker makkelijk. Verder waren de bedden super. Heerlijk geslapen. Beter dan thuis. Teven een hele grote tuin. Voor de zaterdag hadden de heren – het pension wordt gerund door 3 heren – een heuse barbecue geregeld waar werkelijk fantastisch vlees vanaf kwam.

Het pension heeft een garage maar de ruimte is beperkt. De motoren kunnen prima buitenstaan. Ze staan voor de deur – wel op eigen terrein. Het is een zeer rustig straatje.

Even een pauze inlassen

We zijn geen blubbertijgers maar zeker niet vies zijn van “veldrijden”. Een GS is all-road en dat moet de motor van tijd tot tijd waarmaken. Onze ogen zijn gefocust op boswegen waar je wel in mag rijden (of waar het bord verboden toegang niet is te vinden) en als er dan een weg is die volgens ons voldoet om legaal in te rijden dat willen we dat proberen ook.

all-road moment
all-road moment
all-road moment

 

 

 

 

 

 

all-road moment

De Route:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.