ABOUT

Waar gaat het eigenlijk over

  Mijn naam is Sjoerd; Biker, metal-head en die-hard gamer met en “everlasting” snow-fever en het leek me leuk om routes en foto’s te delen.

Huh? “boxer.gs”?

  De naam van de site is een klein beetje achterhaald. Boxer is het type motorblok van de motoren waar ik bijna 10 jaar op heb rondgereden. GS of GSA zijn de BMW’s waar dat motorblok onder hing. BMW R1200GS en R1200GS/A dus. Beiden voorzien van een 2 cylinder 1200cc boxer-blok. Na ongeveer 10 jaar vond ik het wel mooi geweest. Het boxer blok moest maar plaats maken voor een 4-inline. Het werden er 6. Aanpassen van de domin-naam vind ik eigenlijk te veel werk 😉

Disclaimer en Copyright:

 • Cookies
  Deze website is gemaakt met WordPress. WordPress gebruikt cookies. Als je het hier niet mee eens bent moet je hier niet meer komen.
 • Beeldmateriaal
  Het meeste beeldmateriaal (foto’s met name) is door boxer.gs geschoten. Het is niet toegestaan deze foto’s te gebruiken waar dan ook en op welke manier dan ook zonder hiervoor toestemming te vragen.
 • Beeldmateriaal (Privacy)
  Kentekenplaten worden onherkenbaar gemaakt.
 • Routes en Tracks
  De routes en tracks die je op deze site kan vinden zijn vrij te gebruiken. Deze zijn allemaal door boxer.gs gemaakt en/of gereden. Ook als er van een track of route geen expliciete download-link is. Het kan voorkomen dat tracks voorzien zijn van “fout-rij-keerlussen” of dat een track over een gewijzigde weg leidt. Boxer.gs kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor omrijden of veldrijden en de eventuele gevolgen daarvan.
 • Nieuwe site, toch oude berichten….
  De huidige website in nog niet zo heel lang in de lucht (herfst 2016). Waarom dan berichten die ouder zijn? De eerste poging stamt vanaf 2011 maar veel verder dan 2 of 3 berichten heb ik toen niet geplaatst. Nu, meer dan 5 jaar verder, heb ik de draad actief opgepakt en wil de website langzaam vullen met oude items.
 • Contact
  Ga naar het contactformulier