Woensdag 27 mei ’20 – Rondje Abcoude – Alphen aan den Rijn

Het is woensdagmiddag. Deze hele week zou ik eigenlijk met een vriend in Frankrijk zijn, om in de Alpen te toeren, maar Covid-19 gooit de laatste tijd veel roet in het eten. Geannuleerd dus 🙁 Gelukkig zijn er in Nederland ook veel mooie routes alleen zijn het nou niet bepaald de Alpen. Dan maar een beetje in de buurt rijden. Ik had zin om langs het water te rijden. Daar hebben we hier in de lage landen meer dan genoeg van. ‘s Ochtends met BaseCamp een klein rondje gemaakt van ongeveer 120km langs de Vecht, Holendrecht, Amstel, Aarkanaal en vervolgens de Oude Rijn..

Amstel – Vergezicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.