Zondag 12 Juni ’22 – Dijkrit

Het is weer top weer vandaag – niet te warm, lekker windjes – ergens tussen windkracht 3 en 4 geloof ik en de hemel is voorzien van mooie witte wolken – Ik zou bijna willen zeggen “typisch Nederlands zomerweer”. Ik heb besloten om een dijkrit te maken. Hoeft niet zozeer een dijk te zijn, langs het water is ook goed. Ik had van de week al een route bij elkaar geklikt in BaseCamp. Ik wilde eens over de rivieren heen, in plaats van iedere keer maar richting het oosten te rijden. Die grote rivieren geven mij altijd wel een beetje weerstand om er overheen te gaan. Altijd een pontje nodig of de snelweg.

Niet veel tekst voor deze rit – wel een paar mooie platen en ik kan je vertellen dat het genieten was. De volgende keer moet ik alleen op een iets andere manier voorbij Zaltbommel – leuk stadje wel maar ik had iets te veel sluip-door-kruip-door en ze zijn erg fan daar voor klinkertjes. Rijdt niet zo lekker. De route is tegen de klok in. De foto’s op volgorde van hoe ik ben gereden.

Uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal vanaf de Romeinenbaan, Prinses Irenesluizen, Wijk bij Duurstede
Uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal vanaf de Romeinenbaan, Prinses Irenesluizen, Wijk bij Duurstede
Romeinenbaan, Prinses Irenesluizen, Wijk bij Duurstede
Romeinenbaan, Prinses Irenesluizen, Wijk bij Duurstede – “K1600 being photogenic”
Zondag 12 Juni ’22 – Dijkrit De track

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.