Zondag 18 oktober ’20 – beetje regen

Helaas zou dit een van de laatste ritten worden van 2020. Te veel andere bezigheden in het weekend of gewoon ronduit baggerweer dat roet in het eten gooit. Ik had eigenlijk zaterdag willen rijden – en als ik wat vaker op het motor-forum had gezeten had ik dat ook zeker gedaan, aangezien er door de regulars van het K1600-draadje een heuse k1600-meet was gepland. Er was al eerder over gesproken, maar ja – toen kwam corona en zo. Balen, maar nu niets meer aan te doen.

Zondag zou het redelijk weer worden. Hier en daar een bui, nou die buien vielen mooi hier en helemaal niet daar. En dat terwijl ik de motor eigenlijk al een soort van winter-klaar had gemaakt. Lekker in de wax, uitlaten mooi schoon. Deze waren ‘s middags weer helemaal vies. Buiten dat het zeker niet warm was toch lekker gereden. In Hoogblokland even de motor bij de kerk neergezet om een boterham weg te werken en een kerk op de foto te zetten. Eens even kijken of mijn nieuwe telefoon mooie foto’s maakt. Nadat ik de boterhammen op had, heb ik voor de isolatie en de toch wel dreigende lucht toch maar even mijn regenjas aangedaan. Broek hoefde niet want de voering zat er inmiddels al in. Even buiten Giessenburg nog wat foto’s van de lucht gemaakt om de camera te testen. Kan er mee door 🙂

Hervormde kerk – Gemeente Hoogblokland
Hoefweg West – Hoogblokland/Giessenburg (hier nog met schone uitlaat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.