K1600GT – Part Three

Kan je je “Part Deux” nog herinneren? Dat is nu bijna een week geleden. De dinsdag (gisteren) na de proefrit heb ik gelijk gebeld met de verzekering om te kijken “wat de verzekering deed” en ‘s middag de dealer gevraagd ze de fiets konden prepareren voor de vrijdag. Helaas kon die wens niet ingewilligd worden. Die opdracht paste even niet in de reeds geplande werkzaamheden. Jammer, want nu ik besloten had om die fiets te kopen wilde ik gaan rijden ook.

Ik kan die fiets pas donderdag, de week erop ophalen. Ja, dat is inderdaad “de 13de”. Bloody hell…, dat is pas over anderhalve week… En geloof me, dat lijkt heel ver weg. Gelukkig tijd genoeg om nog even een of twee rondjes te maken op de Adventure en de overtollige ram-mounts van de Rider en diens bekabeling weg te halen. De koffers waren tamelijk schoon. Nauwelijks gebruikt ook. Even een doekje erover voor het stof.

Hieronder die foto’s zoals de dealer ze op de BMW Motorrad Premium Selection website had gezet:


(foto’s gebruikt met toestemming van de dealer)


En nu wachten tot 13 april…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.