boxer.gs wordt k1600gt.nl

Boxer.gs wordt K1600gt.nl; achter de schermen

Een paar maanden geleden, eigenlijk vorig jaar, heb ik het domein k1600gt.nl overgenomen. Helemaal te gek, maar als je naar https://kt1600gt.nl gaat word je doorgestuurd naar https://boxer.gs. De GS/A is inmiddels al lang de deur uit. Het wordt dus hoog tijd om het nieuwe domein eens echt te gaan gebruiken.

Met het nieuwe domein moet ook de website maar eens voorzien worden van een ander jasje. Het WordPress-thema dat ik gebruik, is al in geen twee jaar meer van updates voorzien en het lijkt erop of de ontwikkelaar met het project is gestopt. Dat is best wel jammer, aangezien ik er de nodige tijd in heb gestoken om het thema helemaal naar mijn zin te krijgen. Achter de schermen was ik ook al bezig, om extra functionaliteit in te bouwen voor de wat langere reisverslagen. Niet dat dat helemaal de prullenbak in hoeft, maar jammer is het wel.

Na wat gerommeld te hebben met gratis thema’s, die het allemaal een beetje net niet waren, ben opzoek gegaan naar betaalde thema’s. Die zitten vaak net wat robuuster in elkaar en vaak met veel instelmogelijkheden, al moet ik wel zeggen dat het Frontier-thema ook prima in elkaar zat. Uiteindelijk gekozen voor een thema van ThemeHorse. Het is niet helemaal zoals ik het hebben wil, maar de huisstijl en mogelijkheden spraken me het meest aan. Hieronder alvast een voorproefje:

 


boxer.gs (oud)
k1600gt.nl (nieuw)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.