4 dagen Luxembourg – Eiffel

Eindelijk weer eens op pad.

Motorhotel GuS (bij Hoxel) was het plan, maar dat zat vol voor de eerste avond. Geen nood, dan maar via een ander hotelletje. Omdat er nu toch twee slaaplocaties waren, was het wel aardig om eens niet in de buurt van GuS naar een hotel te zoeken.

Via motor-hotels.eu vonden we “Logis Hotel Restaurant Dimmer” of in het kort “Hotel Dimmer”. Keurig hotel met garage,  dat ligt aan de Sure bij in het plaatsje Wallendorf-pont (Lux). Goed geslapen en goed gegeten onder het genot van het nationale bier “Bofferding”.

Na een goed ontbijt verder naar Motorhotel GuS – nog niet heel warm maar het zou al snel richting de 37gr gaan. Om niet geheel als balletjes aan te komen bij GuS is besloten om de route in te korten. Bedoeling was om een route van ongeveer 350 kilometer te rijden maar het werden er maar 250. Niet geheel onterecht want we kwamen goed vermoeid aan. Natuurlijk veel te weinig gedronken.

De laatste keer dat we langs het hotel reden was het nog in redelijke oude staat – (dit was ons eerste bezoek) kon wel wat onderhoud gebruiken – maar het is inmiddels helemaal opgeknapt. Mooi terras, garage voor de motoren. We werden zeer goed ontvangen door Susan. De sleutel van de kamer werd overhandigd. Na een verkoelende douch was daar dan eindelijk het dorstlessende bier.

We hebben onderweg niet heel veel foto’s gemaakt. Veel rijden en om je heen kijken. Gelukkig is de route opgenomen (Zie hieronder). Er zitten wat “happen” in. In tegenstelling tot het “garmin-kamp” moet je op een tomtom aangeven dat je de route wilt opnemen en je snapt het al. Daar komt je pas na 50km of meer achter..

GuS by morning
GuS by night
Garage van GuS
Uitzicht over Traben vanaf uitkijk Starkenburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

De route:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.