Zaterdag 14 mei ’22 – Koffie bij Simako Elst

Het zou vandaag prima rijweer worden – niet te warm niet te koud. Gewoon lekker. Ik wilde even op bezoek bij Simako. Een bakkie doen en kijken of er nog mooie dingen staan. Niet dat ik op zoek ben naar iets anders, maar het is altijd leuk om even rond te kijken. Er zijn diverse mooie routes richting Elst. Heen via de dijk bij Culemborg en dan ergens tussen Wijk bij Duurstede en Tiel over het Amsterdam-Rijnkanaal om daar verder te gaan op de Rijnbandijk en zo veel mogelijk langs het water richting Randwijk. Terug eerst een stuk snelweg en dan bij Renkum eraf en via de N225 helemaal door naar Doorn. Dan daar weer de snelweg op. Mooie stukken binnendoor en even uitwaaien op de snelweg.

Rondje Simako Elst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.